logo-neplast
0 izdelek(ov) - 0.00€
logo-neplast

Pogoji poslovanja in našo politiko o varovanju podatkov

V spletni prodajalni Neplast vam ponujamo širok izbor izdelkov. V kolikor želenega izdelka v spletni prodajalni ne najdete, vas vabimo, da nas obiščete v naši najbližji prodajalni.

Podatki podjetja:

Neplast d.o.o.

Miren 137

5291 Miren

Slovenija

 

Tel.: +386 (0)5 39 54 140

Fax: +386 (0)5 39 54 141

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne Neplast določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne https://www.neplast.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna prodajalna Neplast deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda in se strinja z nakupom in načinom plačila ter dostave. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

 

Cene v spletni prodajalni Neplast

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec  naročilo v spletni prodajalni potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Neplast d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V spletni prodajalni so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene zelo ugodno. Cene ZELO UGODNO so v spletni prodajalni primerno označene in veljajo za vse kupce spletne prodajalne Neplast.

 

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno...odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas.

Odveza odgovornosti

Neplast d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja in v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da Neplast d.o.o. v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

 

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na:

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tel:  00386 (0)5 39 54 140,

Fax: 00386 (0)5 39 54 141,

 

Naslov: Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren.

 

Cene

Cene, objavljene v spletni prodajalni https://www.neplast.si ter objavljene ponudbe, veljajo na dan oddaje naročila.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.
Vse navedene cene za vse izdelke so v eur ter zajemajo DDV (davek na dodano vrednost).

 Načini plačila

Neplast d.o.o. omogoča način plačila po povzetju. 

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo preko spletne prodajalne poslali potrdilo o prejemu naročila. Kupnino plačate dostavni službi ob dostavi naročenega blaga. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je možno z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila. 

Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke lahko plačate tudi ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.

 

»Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna še provizijo. Vendar tega stroška ne plačate vi, saj smo ga za vas plačali že mi.« 

 

POMEMBNO:
V kolikor izdelki, ki ste jih naročili niso na zalogi, vam bomo sredstva rezervirana za plačilo, sprostili nazaj na vaš TRR račun.

 

Neplast d.o.o. nudi za naročeno blago v spletni prodajalni dostavo z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije.Dostavo opravi pogodbeni izvajalec Pošta Slovenije na navedeni naslov na območju Slovenije.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave: 

- od 2 do 3 dni: kadar je izdelek na zalogi v prodajalni Neplast d.o.o

- do največ 7 delovnih dni, kadar izdelka ni na zalogi v skladišču

 

 Kadar izdelek nima zaloge in tudi dobave izdelka ne pričakujemo več, se izdelek odstrani iz ponudbe na spletni strani.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu prodaje naročenega blaga.

 Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,5 eur. Za vsa naročila nad 30 eur je poštnina brezplačna.

V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni.


Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo Pošti Slovenije?

Če se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke si Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga BN02/UPN. Ob dostavi izdelkov Pošti Slovenije niste dolžni plačati nobene provizije, saj provizijo za vas plačamo mi.
 

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo,  kontaktirate nas lahko na:  

Tel.: +386 (0)5 39 54 140 ali

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


NE SPREGLEJTE: Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: 

Neplast d.o.o.
Miren 137

5291 Miren

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec naročenega blaga na www.neplast.si ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel: +386 (0)5 39 54 140 (pon-pet: 8-15h), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. 

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Podjetje vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, v kolikor pa se kupec strinja pa se vplačani znesek naročenega blaga  vrne na TRR uporabnika. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14  dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu po predhodnjem dogovoru izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov – povezava: http://www.zps.si/images/stories/zakoni/zvpot_enpb_dec11.pdf (neuradno prečiščeno besedilo).

 

NE SPREGLEJTE: Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroškena naslov: Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren. Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel: +386 (0)5 39 54 140 (pon-pet: 8-15h),

 

Stvarna napaka

Opredelitev stvarne napake

Napaka je stvarna:

·         če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

·         če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

·         če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

·         če je ponudnik izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Preverjanje primernosti izdelka

Primernost izdelka za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Uveljavitev stvarne napake

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki, na lastne stroške, obvestiti v zakonsko določenem roku. Obvestilo mora vsebovati natančen opis napake. Kupec mora ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.

Obrazec za uveljavitev stvarne napake se nahaja tukaj

 

Shranjevanje pogodbe (naročila)
Vsa opravljena naročila se arhivirajo na naslovu Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren. Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Garancija preneha veljati pri:

·         neupoštevanju navodil za uporabo,

·         popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,

·         malomarnem ravnanju z izdelkom,

·         poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

    Politika o varovanju podatkov

Lastnik, (zbiratelj podatkov) spletne prodajalne je:

Neplast d.o.o.
Miren 137
5291 Miren

Tel: +386 (0)5 39 54 140
E-naslov: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Neplast d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila zasebnost uporabnikov spletne prodajalne in razvijala tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno prodajalno www.neplast.si.

 Upravljavec zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov - (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami, ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov.

 Privolitev

Z uporabo spletne prodajalne uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov

             IZJAVA O ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV

Z nakupovanjem v spletni prodajalni uporabnik dovoljuje, da Neplast d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje .

Upravljalec se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varoval v skladu z veljavno zakonodajo, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo.

Katere osebne podatke zbiramo, način in namen uporabe ter hramba teh podatkov

Podjetje Neplast d.o.o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov prejemnika za dostavo naročila,naslov elektronske pošte, telefonski kontakt, ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu neplast.si. Podjetje Neplast d.o.o. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Spletna prodajalna lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Upravljalec te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne prodajalne in optimizacijo.

Z uporabo spletnega mesta neplast.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Podatkov o uporabnikih podjetje Neplast d.o.o. v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam ali jih kakor koli tržilo drugje. Zaposleni v podjetju Neplast d.o.o. so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših osebnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

V spletni trgovini neplast.si se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Vsebine spletne trgovine so sicer dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke in sicer: ime, priimek, poštni naslov, elektronski naslov, telefonsko številko. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na strani neplast.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Neplast d.o.o. vpisane podatke do preklica uporabljalo za obdelavo uporabnikovega naročila, z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne prodajalne ter nudenje zahtevanih storitev in za interne marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces.

Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Podjetje Neplast d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno z zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z e-sporočilom, poslanim na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: naslov sporočila naj bo Ukinitev uporabniškega računa; v vsebini naročila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral. Vsi uporabniški računi do 25.05.2018 so bili brisani. Uporabnik, ki je bil pred tem datumom registriran se mora ponovno registrirat.

V primeru, da uporabnik naročilo izvede kot neregistrirani uporabnik, bo podjetje Neplast d.o.o. vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila.

Podjetje Neplast d.o.o. kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV-1 zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu ter naročilu.

Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Neplast d.o.o. posreduje tudi preko e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani so poslovni e-naslovi. S pošiljanjem e-sporočila na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta neplast.si

Pravice posameznika

Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva dostop do osebnih podatkov. Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki. Posameznik ima pravico do prenosljivosti podatkov. Posameznik ima pravico do ugovora. Navedene zahteve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov upravljavca Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren ali na elektronski naslov upravljavca Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Posameznik ima pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Neplast d.o.o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti. Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-poštni marketing …);

  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa ( dostavne službe ipd.);

  • vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;

  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Povezave do drugih spletnih strani in družbenih omrežji

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na spletno mesto podjetja Neplast d.o.o.. Spletne strani na tem spletnem mestu lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev znotraj in izven podjetje Neplast d.o.o., za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno mesto podjetja Neplast d.o.o. si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani neplast.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov neplast.si na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na neplast.si. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

 Upravljavec osebnih podatkov je Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren, Slovenija. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na sedež podjetja ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

 

NOVIČKE

BIO posodice za PRENOS HRANE

Potrebujete posodice za pakiranje in prenos pripravljene hrane?

Izbirajte med pestro ponudbo posodic, ki vam omogočajo hitro, varno in enostavno pakiranje in prenašanje hrane po terenu.

KLIK-KLIK do posodic za prenos hrane!

"VSE NAJBOLJŠE" party artikli

Pri nas najdete krožnike, kozarčke, serviete, klobučke, piščalke in party napis potiskom "vse najboljše".

Poišči "vse najboljše" artikle v spletni trgovini! 

Poišči nas na FACEBOOKU!