logo-neplast
0 izdelek(ov) - 0.00€
logo-neplast

Politiko o varovanju podatkov

Lastnik, (zbiratelj podatkov) spletne prodajalne je:

Neplast d.o.o.
Miren 137
5291 Miren

Tel: +386 (0)5 39 54 140
E-naslov: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Neplast d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila zasebnost uporabnikov spletne prodajalne in razvijala tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno prodajalno www.neplast.si.

 Upravljavec zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov - (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami, ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov.

 Privolitev

Z uporabo spletne prodajalne uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov

             IZJAVA O ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV

Z nakupovanjem v spletni prodajalni uporabnik dovoljuje, da Neplast d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje .

Upravljalec se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varoval v skladu z veljavno zakonodajo, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo.

Katere osebne podatke zbiramo, način in namen uporabe ter hramba teh podatkov

Podjetje Neplast d.o.o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov prejemnika za dostavo naročila,naslov elektronske pošte, telefonski kontakt, ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu neplast.si. Podjetje Neplast d.o.o. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Spletna prodajalna lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Upravljalec te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne prodajalne in optimizacijo.

Z uporabo spletnega mesta neplast.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Podatkov o uporabnikih podjetje Neplast d.o.o. v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam ali jih kakor koli tržilo drugje. Zaposleni v podjetju Neplast d.o.o. so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših osebnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

V spletni trgovini neplast.si se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Vsebine spletne trgovine so sicer dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke in sicer: ime, priimek, poštni naslov, elektronski naslov, telefonsko številko. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na strani neplast.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Neplast d.o.o. vpisane podatke do preklica uporabljalo za obdelavo uporabnikovega naročila, z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne prodajalne ter nudenje zahtevanih storitev in za interne marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces.

Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Podjetje Neplast d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno z zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z e-sporočilom, poslanim na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: naslov sporočila naj bo Ukinitev uporabniškega računa; v vsebini naročila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral. Vsi uporabniški računi do 25.05.2018 so bili brisani. Uporabnik, ki je bil pred tem datumom registriran se mora ponovno registrirat.

V primeru, da uporabnik naročilo izvede kot neregistrirani uporabnik, bo podjetje Neplast d.o.o. vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila.

Podjetje Neplast d.o.o. kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV-1 zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu ter naročilu.

Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Neplast d.o.o. posreduje tudi preko e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani so poslovni e-naslovi. S pošiljanjem e-sporočila na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta neplast.si

Pravice posameznika

Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva dostop do osebnih podatkov. Posameznik ima pravico, da od upravljavca zahteva popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki. Posameznik ima pravico do prenosljivosti podatkov. Posameznik ima pravico do ugovora. Navedene zahteve lahko posameznik kadarkoli pošlje pisno na naslov upravljavca Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren ali na elektronski naslov upravljavca Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Posameznik ima pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Neplast d.o.o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti. Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-poštni marketing …);

  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa ( dostavne službe ipd.);

  • vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;

  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Povezave do drugih spletnih strani in družbenih omrežji

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na spletno mesto podjetja Neplast d.o.o.. Spletne strani na tem spletnem mestu lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev znotraj in izven podjetje Neplast d.o.o., za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno mesto podjetja Neplast d.o.o. si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani neplast.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov neplast.si na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na neplast.si. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

 Upravljavec osebnih podatkov je Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren, Slovenija. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na sedež podjetja ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Splošno pojasnilo


Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.


Kaj so piškotki?

 

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša.

NOVIČKE

BIO posodice za PRENOS HRANE

Potrebujete posodice za pakiranje in prenos pripravljene hrane?

Izbirajte med pestro ponudbo posodic, ki vam omogočajo hitro, varno in enostavno pakiranje in prenašanje hrane po terenu.

KLIK-KLIK do posodic za prenos hrane!

"VSE NAJBOLJŠE" party artikli

Pri nas najdete krožnike, kozarčke, serviete, klobučke, piščalke in party napis potiskom "vse najboljše".

Poišči "vse najboljše" artikle v spletni trgovini! 

Poišči nas na FACEBOOKU!